Messengers of Peace Nederland bestaat uit vier gedreven jonge professionals op het gebied van management, sales, communicatie en duurzaamheid.
 
Devi van Huijstee, Mijke van Ballegooijen, Mirre Andringa, Laura Verduijn

Devi van Huijstee is bedrijfseconoom en marketing communicatie professional in de reguliere en de non-profit sector. Voor Stichting Laluz, een ideële organisatie die young professionals matcht aan goede doelen zoals het Wereld Natuur Fonds, Rode Kruis en Stichting Zwerfjongeren Nederland, heeft zij verschillende events georganiseerd. Devi heeft enkele jaren voor de Postcode Loterij gewerkt en is momenteel bezig met het oprichten van een duurzame online supermarkt, Ruud Maaz.

Mijke van Ballegooijen studeerde Economie en Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie heeft zij zowel in Frankrijk, als in Australië gewoond en gestudeerd. Ook zette zij zich in voor de sexuele en reporductieve rechten en gezondheid van jongeren. Na haar studies te hebben afgerond met een stage bij het Ministerie van Economische Zaken en een scriptie op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft zij een periode als junior consultant voor Mark Blaisse gewerkt. In 2006 is zij begonnen aan het KLM Management Traineenship. Momenteel is zij werkzaam in International Sales voor Air France KLM.

Laura Verduijn is freelance projectmanager en communicatieadviseur gespecialiseerd in fotografie, media en cultuur. Na haar studie Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam werkte zij als projectmanager bij Stichting World Press Photo aan verschillende educatieve programma’s in ontwikkelingslanden. Daarna was zij communicatieadviseur bij communicatiebureau Vandejong, met focus op communicatiestrategieën voor maatschappelijke en culturele instellingen. Momenteel werkt Laura o.a. bij Stichting Paradox aan een fotografieproject over migratie in de Amerika’s.

Mirre Andringa studeerde Politicologie met als specialisatie Internationale Betrekkingen en Latijns Amerika aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie woonde ze achtereenvolgens een jaar in Madrid en Buenos Aires. Op de ambassade in Argentinië onderhield zij onder andere contacten met NGO ́s, internationale organisaties en Argentijnse (overheid)instanties. Terug in Nederland specialiseerde zij zich in duurzaam ondernemen bij Twinstone in de functie van projectmanager en conceptontwikkelaar. Daarnaast is zij eigenaar van MirreMirre, gespecialiseerd in kledingadvies en verhuur van unieke jurken van internationale designers.